Tentang Kami

Didirikeun taun 2011, Haining Hengchuang coated lawon Co., Ltd nyaeta hiji produksi profésional film PVC, PVC tarpaulin, tarpaulins inflatable, PVC coated faric, tarpaulins treuk, ngojay kolam renang banner, lawon kapal inflatable, bahan tas. Lungsi nyulam bolong lawon sarta anyaman produk bolong lawon anu loba dipaké dina ngawangun kanopi, rekreasi luang, tenda outdoor sarta Processing of kere jeung produk sejen, boga sistem manajemen kualitas lengkep jeung ilmiah.

Kami di garis kalawan manajemén ketat, tujuan dumasar integritas-, supaya para nasabah meunang leuwih kualitas jeung harga kaunggulan, urang tulus do pakasaban alus pikeun anjeun unggal méteran. Leuwih taun, pausahaan jeung kualitas stabil, reputasi alus, harga nu lumrah, kualitas layanan, meunang surat mayoritas konsumén. babaturan Wilujeng sumping ti sagala walks hirup datangna nganjang, hidayah sarta bisnis hungkul.



WhatsApp Online Chat!